Les tribus...

En aquest treball, s'ha de posar de manifest que si en el de representació musical ens va faltar temps, aquest, danza y movimiento, es va realitzar i representar en un període de temps d'un mes aproximadament... 

Una de les coses positives va ser que no va fer falta entregar la part escrita on hauria d'haver presentat, ofert i descrit el grup, els objectius del treball, la metodologia, etc., així com explicar i narrar la història transmesa mitjançant l'expressió corporal. 

Altre aspecte positiu va ser que, el treball no havia de tenir sentit, és a dir, que no haviem d'inventar una història coherent per a la representació. Cosa que ens va provocar tranquil·litat a l'hora de la realització i confecció,  ja que amb la coreografia, maquillatge, vestuari i decorat ja teniem prou feina per elaborar, consensuar i planificar.

Si més no, el no haver de realitzar prova escrita, l'examen ens va provocar un "descans" i així poder gaudir de tot procés sense la pressió d'haver d'estudiar la teoria. Cal remarcar, que l'interès, les ganes i la perfecció han estat igual com si haguéssim tingut una prova final.

Però, cal esmentar que, la comprensió i valoració per part dels docents també ha estat molt adient i beneficiós, per a la nostra autoestima i el nostre concepte com a grup competent, capaç d'abordar i assolir els objectius de l'assignatura.

A continuació, us adjunt unes fotos per a que podeu veure com va ser el resultat final del nostre treball, i dels altres grups de classe.

No hay comentarios:

Publicar un comentario